Занас


Со квалитетни производи и услуги да ги задоволиме потребите на нашите муштерии, да дадеме придонес во развојот на националната економија и со одлучност постојано зголемувајќи се да создадеме вредност за споделување .

parallax background

АКАДЕМИ

е фирма која што нуди продажба на повеќе артикли за лепење, пакување, филмови за заштита на површини, стреч фолии и др. Како премачкувачки слој се користат лепила на база на акрилна смола и кополимер од нова генерација отпорен на високи (80 *C) и ниски (-38 *C) температури и растворливост од вода.

Поради тоа, овие траки можат да се користат за пакување во прехрамбената, фармацевската, козметичката индустрија и многу други.

Види Повеќе

NCS European websites NCS NEWS web cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS European News Web cheap Ncs yeti cup cheap Ncs fjallraven backpack Ncs's News Ncs Shopping Ncs National news NCS European News Web