• ЗАШТЕДЕТЕ ЗНАЧИТЕЛЕН ПРОСТОР

    Олеснете си го секојдневието со функционален плакар кој совршено се вклопува во вашиот простор.

  • ПОБАРАЈ ПОНУДА ВО 3 ЧЕКОРИ

    Секоја одлука за купување на вградени плакари треба да почне со прецизен план.

  • Нашиот професионализам се препознава насекаде

    УСПЕХОТ Е НАГРАДЕН

СОВРШЕНА ОРГАНИЗАЦИЈА И ПРЕГЛЕДНОСТ НА ПРОСТОРОТ

КЛИЕНТИТЕ ЗА НАС

Сведоштва

функционално секојдневие

За да овозможи плакарот совршена организација и прегледност на содржината во него, покрај концептот на гардеробни оклагии и полици во плакарот се вградуваат и фиоки, корпи, извлечни полици, краватос, гардеробни лифтови(сервето), тацови за чевли  и други практични елементи.

Врвниот квалитет овозможува едноставно одржување и долгогодишна издржливост и отпорност на вообичаените услови на употреба.

ЗD ВИРТУЕЛНА Прошетка

Разгледајте го нашиот каталог

Идеи за вградени плакари на едно место. 


cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS European News Web cheap Ncs fjallraven backpack cheap Ncs yeti cup cheap Ncs off white Sportswear Ncs National news NCS NEWS web cheap Ncs anello backpack cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs tumi backpack