• Народен театар

  Новиот театар, лоциран на левиот брег на реката Вардар во Скопје, е изграден врз темелите на стариот театар кој беше урнат во земјотресот во 1963 година. Позициониран на вкупно 7200 метри квадратни, поделен на две сали со вкупно 937 седишта.

  Народен театар
   
 • Меморијален центар на холокаустот и евреите во Македонија

  На 10 март 2011 во Скопје свечено беше отворен Меморијалниот центар на холокаустот на Евреите од Македонија, кој по Израел, Вашингтон и Берлин е четврт таков од овој тип во светот.Музејската зграда на Холокаустот именувана како Меморијален центар, е составена од две крила со по три спрата.

  Меморијален центар на холокаустот и евреите во Македонија
   
 • Музеј на ВМРО и Македонската борба

  Лоциран во Скопје, главниот град на Република Македонија, од левата страна на реката Вардар. Изградбата на музејот започна на 11ти Јуни 2008 година, и беше отворен за јавноста на дваесетата годишнина од прогласувањето на независност на Република Македонија, на 8ми септември 2011 година.

  Музеј на ВМРО и Македонската борба
   
 • Хидроцентрала „Матка“

  Освен објекти кои спаѓаат во високоградба и нискоградба, нашата компанија има изведено и хидрообјекти, еден од нив е хидроцентралата „Матка“ која се наоѓа во канјонот Матка близу Скопје.

  Хидроцентрала „Матка“
   
 • Хотел-казино „Фламинго“

  Комплексот е лоциран веднаш до границата меѓу Грција и Македонија, сместен на повеќе од 30 000 метри квадратни и 12 000 метри квадратни градба.

  Хотел-казино „Фламинго“
   

Гаранција за високиот квалитет и беспрекорно изведените работи од страна на Бетон-Штип се вредните и искусни работници, 18 инженери, 10 техничари и други високо стручни кадри кои се вклопени во бројката од над 200 вработени.

Модрените градежни машини и опрема, кои секојдневно се заменуваат со посовремена, се битен фактор за постигнување на висок квалитет и запазување на динамиката.

Вредните работници на Бетон се вклучија во сите полиња на изградбата на нашата земја, почнувајки од индустриски, стембени објекти, училишта, болници, мостови, брани и многу други во скоро сите градови во Македонија.

Градејки, Бетон – Штип и самиот го градеше својот препознатлив начин на градење не само во Македонија, туку и во многу други градови во Чешка, Словачка, Германија, Ирак, Либија, Бугарија, Украина, Русија, Узбекистан и Казахстан.


 


cheap gymshark Yoga clothing cheap tumi backpack European News Web cheap fjallraven backpack free sex movie cheap yeti cup cheap swissgear backpack Asian sex video News web cheap off white Sportswear