Последни вести


СООПШТЕНИЕ

Согласно Уредбата за изменување и дополнување на Уредбата за гранични вредности за нивоа и видови на загадувачки супстанции во амбиенталниот...

ПРЕПОРАКИ ОД ДЗС

Препораки од Дирекцијата за заштита и спасување на граѓаните кои живеат на повисоките места во зимски услови: Навремено да обезбедат...


NCS European websites NCS European News Web cheap Ncs yeti cup free sex video free sex movie cheap Ncs gymshark Yoga clothing NCS NEWS web Ncs National news cheap Ncs hydro flask Water bottle cheap Ncs anello backpack