Последни вести


ФОНДАЦИЈА ОД АМЕРИКА СО ИНИЦИЈАТИВА ЗА СОРАБОТКА СО ОПШТИНА БИТОЛА ЗА ОБЕЗБЕДУВАЊЕ НА ПОДОБРИ УСЛОВИ ЗА ЖИВОТНИТЕ

Претставници од Фондацијата Бибевски од Америка, денес во Општина Битола имаа средба со Градоначалничката на Општина Битола, м-р Наташа Петровска....


the north face jacket cheap hydro flask cheap swiss gear backpack Basketball cheap anello backpack cheap yeti cups Dynamo, Kiev best cheap phone from china dgivning samt klima, energi