За нас

Алкалоид АД во своето богато портфолио на безрецептни лекови го додаде новиот синоним за третман на различни видови болка – линијата на препарати под едно заедничко име БлокМАКС.

Линијата содржи 3 препарати: таблети БлокМАКС од 200 mg против болка, таблети БлокМАКС Форте од 400 mg против поинтензивна болка и перорална суспензија БлокМАКС за деца, за намалување покачена телесна температура – со пријатен вкус и мирис на кајсија.

Всушност, БлокМАКС е ибупрофен, нестероиден антиинфламаторен (противвоспалителен) лек, кој сo својата безбедност и ефикасност се издвојува во својата група.

За прв пат е создаден во далечната 1967 година, а како безрецептен производ е лансиран во 1983 година, во Велика Британија. Ибупрофенот сите овие години остана синоним за безбедност и за сигурност при третман на болка и на покачена телесна температура.


Зошто БЛОКМАКС?

Затоа што е лек од избор за третман на различни видови болка, вклучувајќи:

главоболка

болка во грбот

мускулни болки

ревматски болки

забоболка

Зошто БЛОКМАКС за деца?

Затоа што безбедно и ефикасно ја намалува покачената телесна температура.


Video porno Texas Rangers Team Pro Shop BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS. Baseball best cheap phone from china Air Max Outlet Online Italia cheap anello backpack Asian sex video BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS. free sex movie