Традиција од 1947 година …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

...историјата создава искуство …

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

...искуството создава квалитет...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

...квалитетот создава задоволни клиенти!

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

...изработено со позитивна енергија...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

...потпис за успех...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

...препознатливост на пазарите

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
slika

Жичан

Со месечно производство од преку околу 3000 тони, БРАКО е еден од најголемите...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

МАШИНИ ЗА МЕТЕЊЕ

Овој дел од лепезата на производи на БРАКО е специфичен со тоа што ...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
slika

Медицинско

Во 2009, БРАКО воспостави соработка со шведската компанија RoMedic...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ
slika

Телеком Енергетика

Со месечно производство од преку околу 3000 тони, БРАКО е еден од најголемите...

ПРОЧИТАЈ ПОВЕЌЕ

ПРОФИЛ НА КОМПАНИЈАТА

Компанијата “БРАКО” е основана далечната 1947 година во Велес. Иако БРАКО во изминатите 70-тина години стана препознатлив бренд по својот квалитет и широката палета на производи, компанијата е посветена на понатамошен развој со имплементирање на нови современи производни технологии и иновативен начин на менаџирање.

НАЈДЕТЕ НЕ НА КАРТАТА

ДПТУ БРАКО ДОО - Раштански Пат бр.2, Велес
тел.: 043212560, факс: 043232534
[email protected]

Video porno ポルノ映画 cheap fjallraven backpack cheap off white fantasy football Air Max Outlet Online Italia Dinamo-Minsk News web FTU, FACTUM BOOKS Cheap Shoes From China