За Овластената ординација по медицина на труд
 

Приватната здравствена установа Д-р. Чирков започна со работа на 01 12 2006 година. Работи со еден лекар специјалист по медицина на труд Д-р. Илија Чирков и една медицинска сестра Нада Орешкова.

Се занимаваме со превентива т,е, вршиме систематски (периодични) Прегледи на работници согласно Законот за здравје и безбедност при работа

повеќе >>

Систематски прегледи
Брзо и професионално Ситематски прегледи за сите вработени по најефтини цени
повеќе >>

Матичен лекар
1450 пациенти имаат доверба во нашата ординација по општа медицина, гарант дека услугите се на ниво
повеќе >>
  Ново - АУДИОМЕРТИЈА
 

Со овој професионален аудиометар се испитува слухот на работниците и се одредува точно колку е отстапувањето доколку постои.
 

  Спирометрија
 
ПУШАЧИ  !!!

Проверете ги своите бели дробови само за 200 денари
Направете спирометрија секои 6 месеци за ваше добро...
повеќе >>
 

 


  Контакт информации
 
Овластена ординација по медицина на труд:
Браќа Миладинови бр 11
Ординација по општа медицина:
Браќа Миладинови бр 11/1-1 (бараката на пензионерите или стара општа амбуланта)
E-mailil:
  [email protected]
Tелефон/Факс
  389 43 415 540
 
1430 Кавадарци, Македонија

  Овластување

  Работно време
 
секој работен ден:
од 07.00 до 14.30h
понеделник и среда
попладне од 18.00 до 19.30h
 

Наши соработници:

Copyright © 2009 ПЗУ Д-р Чирков Developed by Digital Solutions

cheap yeti cup cheap anello backpack News cheap tumi backpack News web National news cheap off white Sportswear free sex video cheap fjallraven backpack cheap hydro flask Water bottle