За нас

City hall е лоциран во центарот на градот на местото на поранешниот клуб Хард Рок – МКЦ. Објектот е комплетно променет во чист амбиент, климатизиран, опремен со модерен инвентар, квалитетен звук, како и современа сервисна технологија. Капацитетот на City hall центарот е ±500 гости во околу 700 м², поделен во 3 таканаречени соби: бар, фоаје и студио. Целиот објект е на високо приземје, и сега има дневна светлина.

Во City hall може да се организираат корпоративни настани како конференции, телеконференции, состаноци, обуки, промоции, презентaции, коктели, приеми итн; или приватни настани како родендени, свадби, годишници, матури, или што и да посакате да прославите; или, пак, културни настани како изложби, концерти, промоции или било која креативна и забавна програма која може да ја посакате.

 

City Hall Центар

Новости

Информации

Побарај понуда:

На телефон 02/3101-500 или на е-маил [email protected] секој работен ден од 09:00 до 16:00 часот.

Пристапот е адаптиран за хендикепирани лица и има 24ч достапен паркинг (зона C46: 25 ден/1час).


Зголеми

За повеќе информации:
СитиХол Центар Доо Скопје
02 – 3 101 500
ул.Кеј Димитар Влахов бб
1000 Скопје
[email protected]

Галерија


Ncs's News cheap Ncs off white Sportswear cheap Ncs hydro flask Water bottle NCS European websites cheap Ncs anello backpack cheap Ncs swissgear backpack cheap Ncs fjallraven backpack cheap Ncs yeti cup Ncs Shopping Ncs National news