За Компанијата

Космо мермери и гранити е лидер на Македонскиот пазар во понуда на првокласни, ексклузивни и ретки мермери и гранити од најегзотичните наоѓалишта во светот.

Нашата компанија е основана 1990 година како семејна фирма од страна на г-н Велибор Антиќ, кој е со претходно 30 годишно стручно искуство во областа на украсниот камен (мермери и гранити) и долгогодишен извозник и промотер во целиот свет на белиот прилепски мермер „Сивец“ за чија афирмација во светот има голема заслуга и признание. Космо изработува високо квалитетни финални производи за уредување и украсување на Вашите амбиенти. Опремени сме со најсовремени и најреномирани италијански машини за сечење и обработување на мермери и гранити, а нашиот искусен тим ќе излезе во пресрет на Вашите желби и замисли како да го облагородите Вашиот животен и деловен простор со украсен камен.

Спремни сме секогаш да понудиме нешто ново и ексклузивно на пазарот изработено со висок квалитет кој ќе ги задоволи и нашите најпребирливи клиенти. Нашето најголемо задоволство е растечкиот број на задоволни клиенти со кои ја делиме убавината на украсниот камен. Таа убавина произлегува од природата, а нашата мисија е да ги украсиме Вашите домови и деловни објекти со оваа природна убавина.


Портфолио

Нашите мермери и гранити се вградени во многу домови, резиденции, канцеларии, ресторани, кафулиња, хотели, фасади и др. во Скопје и Македонија.

 • Хотел „Холидеј Инн“ - Скопје
 • „ТЦЦ Плаца“ (Беко) - Скопје
 • Зграда „Грација“ (Фасада/Скали) - Скопје
 • Ресторан „Воденица“ (Вински Клуб) - Скопје
 • Ресторан „Венето“ - Скопје
 • Хотел „Карпош“ (Пултови во Купатила) - Скопје
 • Резиденција на Шведска Амбасада - Скопје
 • Делови во Американска Амбасада - Скопје
 • Управна зграда „Рио Кафе“ - Скопје
 • Управна зграда „ЕАМ Конфекција“ - Штип
 • Објект „Хипериум“ - Скопје
 • Објект „Граве“ - Скопје
 • Ристиќева Палата - Скопје
 • Управна зграда „Детоил“ - Скопје
 • И многу други приватни резиденции, станбени згради и деловни објекти во
  Македонија.

European News Web BLACK FRIDAY NCS Shopping DEALS. Køb Adidas Ncs Cheap Shoes From China Air Max Outlet Online Italia National Colombia Jersey free sex video cheap yeti cups Adidas Ncs Danmark cheap gymshark clothes