-->

ВЕСТИ

 • Фискален принтер FX1200
  Брзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…

  Фискален принтер FX1200

  13,000.00 МКД + ДДВ
  Фискална каса eXpert SX
  Погоден за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска…

  ФИСКАЛНА КАСА EXPERT SX

  13,599.00 МКД + ДДВ
  Фискален принтер FX1300
  Најбрзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…

  Фискален принтер FX1300

  16,000.00 МКД + ДДВ
  Фискална каса Perfect S
  Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др. Иновативен дизајн…

  ФИСКАЛНА КАСА PERFECT S

  12,500.00 МКД + ДДВ
 • Фискален принтер FX1200
  Брзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…

  Фискален принтер FX1200

  13,000.00 МКД + ДДВ
  Фискална каса eXpert SX
  Погоден за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска…

  ФИСКАЛНА КАСА EXPERT SX

  13,599.00 МКД + ДДВ
  Фискален принтер FX1300
  Најбрзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…

  Фискален принтер FX1300

  16,000.00 МКД + ДДВ
  Фискална каса Perfect S
  Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др. Иновативен дизајн…

  ФИСКАЛНА КАСА PERFECT S

  12,500.00 МКД + ДДВ
 

Клиентите за нас

 • Навистина сум фасцинирана!

  Работам со Давид веќе 8 години и навистина сум им благодарна за целата професионална поддршка и исклучиво лубезен и професионален однос од страна на вработените.

  Фискални каси на кои им верувам

  5 години како ги користам нивните фискални уреди. Целиот период фискалните работат без никакви проблеми. Кога отворам нова продавница не размислувам за изборот- а тоа е  Давид Компјутери.

Најпродавани

Фискален принтер FX1200
Брзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…

Фискален принтер FX1200

13,000.00 МКД + ДДВ
Фискална каса Perfect S
Погоден за магацини, аптеки, бутици, козметички продавници, канцеларии, сервиси, кафулиња, ресторани и др. Иновативен дизајн…

ФИСКАЛНА КАСА PERFECT S

12,500.00 МКД + ДДВ
Фискална каса eXpert SX
Погоден за работа во возила, комбиња, тезги на пазар и слично, во мобилна продажба, курирска…

ФИСКАЛНА КАСА EXPERT SX

13,599.00 МКД + ДДВ
Фискален принтер FX1300
Најбрзо и безшумно печатење Систем за лесна промена на хартиja Секач на хартиja автоматски нож…

Фискален принтер FX1300

16,000.00 МКД + ДДВ
 

cheap fjallraven backpack cheap yeti cup cheap hydro flask Water bottle cheap anello backpack cheap swissgear backpack cheap off white Sportswear News free sex movie European News Web free sex video