Добредојдовте

Имате онлајн бизнис и сакате сигурна и брза испорака на вашите производи?
DelCo ќе ве поврзе со сите ваши купувачи, каде и да се во Македонија.

Добредојдовте

Сигурни, брзи и ефикасни – тоа е нашето кредо. Ја поврзуваме Македонија и обезбедуваме првокласна и професионална достава и логистички услуги во целата земја.

Добредојдовте

Секогаш ги ставаме нашите клиенти на прво место и ги разбираме нивните индивидуални потреби. Тоа не прави број еден фирма за достава на вашите вредносни поштенски пратки.

Добредојдовте

Ја разбираме важноста на професионална работна средина и ја исполнуваме нашата општествена одговорност. Со вашите поштенски пратки работат професионалци кои се посветени на вашите потреби.

НАШАТА МИСИЈА

Професионална и сигурна достава

Услуги извршени со љубезност кон клиентите од вработените со големи познавања

Современа и ефикасна мрежа и достава

Иновативни методи на достава

Постојано навремено одржување

ФИЗИЧКИ ЛИЦА


cheap Ncs swissgear backpack NCS European websites Ncs National news cheap Ncs yeti cup cheap Ncs gymshark Yoga clothing cheap Ncs tumi backpack NCS European News Web cheap Ncs fjallraven backpack cheap Ncs off white Sportswear Ncs Shopping