ДИАН-ИНГ

е компанија која се занимава со производство на иноксна процесна опрема за млекарство, сокарство, пиварство и останати течни производи како чоколадни кремови, кечап, мајонез, мармалад итн. Основана е на 01.12.1991 г. и успешно опстојува и работи, пласирајќи ги своите производи на Македонскиот пазар, како и на пазарите во Косово и Албанија. ДИАН-Инг во својата програма опфаќа:

• Производство на целокупна опрема потребна за да една млекара прими, преработи и конфекционира млечни производи, како за течен програм (млеко, кисело млеко, павлака, јогурт, итн) така и за цврст програм (сите видови на сирење и кашкавал).
• Производство на опрема за преработка на природни сокови до фаза на пакетирање (пастеризација, садови итн.).
• Опрема за производство на чоколаден крем, кечап, мајонез, разни џемови.

Покрај своето производство ДИАН-Инг во својата програма има дефинирано и продажба на резервни делови за машините од наше производство, пумпи за прехрамбена индустрија, широка палета иноксни фитинзи (вентили, холендери итн.).


Ncs Shopping Japan porn video cheap Ncs tumi backpack free sex video cheap Ncs swissgear backpack NCS European News Web Asian sex video NCS European websites cheap Ncs yeti cup NCS European News Web