Кои сме ние

image

ЕЕ ОТПАД, Ф-Групација доо - Скопје е компанија која е посветена на заштитата на животната средина. Нашата мисија е да користејќи ја најдобрата достапна техника за рециклажа на сите типови на електронски и електричен отпад (ЕЕ отпад) ги одстраниме од природата, на сигурен, ефикасен и општествено одговорен начин. Соработуваме со локалната самоуправа, невладиниот сектор, препртијатијата и граѓаните. Лиценцирани сме од страна на државата за:

Превзимање на ЕЕ Отпад

Складирање на ЕЕ отпад

Третман на ЕЕ Отпад

Трговија со ЕЕ ОтпадDownload our company presentation here

cheap Ncs swissgear backpack free sex movie cheap Ncs tumi backpack Ncs National news cheap Ncs yeti cup Asian sex video free sex video NCS European websites cheap Ncs anello backpack NCS European News Web