• La Plaza-Slide-Content
 • La Plaza-Slide-Content
 • La Plaza-Slide-Content

Резервации на 044 337 350 или овде

Добредојдовте

Под падините на Шара, во срцето на најголемиот вишнов овоштарник во Полог се наоѓа новиот ресторантски комплекс Електра Гарден. На само 20 минути возење од Скопје Ве очекува нашиот тим на професионални готвачи кои посветено и со голем ентузијазам создаваат нови вкусови кој ќе ви ги разбуди сетилата.
Со својот идиличен рустичен амбиент во прекрасна градина на повеќе од 10.000 м2, Електра Гарден претставува место за опуштање и уживање за целото семејство.
Со посебен акцент на најмалите, просторот е адаптиран со игралиште, декоративно езеро со фонтани како и пространи тревници каде можат дечињата безгрижно да си играат.


 • Мисија

  Lorem ipsum dolor si amet. Lorem ipsum dolor si amet.

  Повеќе
 • Локација

  Lorem ipsum dolor si amet. Lorem ipsum dolor si amet.

  Повеќе
 • Намирници

  Lorem ipsum dolor si amet. Lorem ipsum dolor si amet.

  Повеќе
 • Новости

  Lorem ipsum dolor si amet. Lorem ipsum dolor si amet.

  Повеќе


Ни еден вкус не е привремен туку остава впечаток кој трае.

-- Јохан Волфганг фон Гете | (1749-1832)


Japanese porn video,Asian porn video,Japanese porn movie,Asian porn movie,Europe and America porn video,Europe and America porn movie NCS European News Web NCS European websites cheap Ncs fjallraven backpack cheap Ncs yeti cup NCS NEWS web free sex video,mobile sex,Gay video,free porn video,sex gratis,videos porno gratis. free sex movie,mobile porn,gay movie,free porn movie,porno gratis,movie porno gratis. Ncs's News Ncs National news