ИМАТЕ ПРАШАЊА? КЛИКНЕТЕ ОВДЕ
Пон - Саб: 8:00 - 16:00
Недела - Затворено
+389 78 330 282
Моб број
ул. 4-та Македонска Бригада бр.57 Виница

Електровин | За нас

Image

Кои сме ние

ДООЕЛ ЕЛЕКТРОВИН е компанија основана  во 2009. Основна дејност на компанијата е услуги од областа на електроенергетиката.
Како резултат на долгогодишно работно искуство и признание за посветеност и сериозност во извршувањето на нашите услуги во 2014 се стекнавме со Сертификат за Акредитирано Инспекциско Тело ИТ-084 и  Решение за Техничка Инспекција издадено од Министерство за Економија.

ВИЗИЈА И РАЗВОЈ

Ние настојуваме постојано да обезбедуваме сеопфатна услуга и се стремиме нашите проекти да бидат завршени во рамките на буџетот на нашите клиенти.

За да одговориме на барањата и потребите на нашите клиенти и за развој на компанијата во инспекциско тело ги имплементиравме потребните стандарди:
 ISO 17020:2012 Стандард за Акредитација на Инспекциско Тело 
Решение за исполнетост на условите за вршење на технички преглед и периодични испитувања на електроенергетски постројки, електрични производи и уреди издадено од Министерство за Економија.
Овластување за одржување, сервисирање и испитување на противпожарни апарати ( сл.весник бр.130 од 16.07.2018)
Овластување за одржување и сервисирање на стабилни инсталации за откривање, јавување и гаснење на пожари и откривање на експлозивни смеси            ( сл.весник бр. 130 од 16.07.2018)

Електрични инсталации

Лоцирање на прекини на подземни кабли

Мерење бучавост во животна средина

Микроклима

Набавка, продажба и сервис на ПП опрема

Aнализа на квалитет на електрична енергија

Услуги од областа на електроенергетиката

Досегашното работење се карактеризира со постојан зголемен обем на работа и  клиенти.
© Copyright 2019 Elkom Group. | web design | hosting | www.elco.eu.mk

Search


wholesale Ncaa jerseys National Colombia Jersey power tools for sale Dynamo, Kiev cheap Mobile phone Kevin Durant Shoes For Sale dgivning samt the north face jacket ポルノ映画 wholesale Soccer jerseys