Strongest distribution network

сигурна

дистрибутивна

мрежа

International Air freight

Шпедитерски Услуги

Ефикасна и брза достава

Worldwide freight services

Копнен транспорт

Сите видови на копнен транспорт

Worldwide freight services

Големи Проекти

Комплетни транспортни решенија

ШПЕДИТЕРСКИ УСЛУГИ

Ефикасно спроведување на царинските постапки, логистички консултации, преглед и подготовка на целокупната документација за конечно увозно или извозно царинење.

КОПНЕН ТРАНСПОРТ

Организираме секаков вид на целосен транспорт и збирни пратки од сите локации, навремено пристигнување зависно од потребите и сместување во царински склад.

ГОЛЕМИ ПРОЕКТИ

Нудиме комплетни транспортни решенија на своите клиенти во сите сектори на индустријата, кои се така направени да заштедуваат на испораката без да трпи вредноста на стоката.

НАШИТЕ УСЛУГИ

ШТО МОЖЕМЕ ДА СТОРИМЕ ЗА ВАС

checklist icon

Логистика

Организираме превземање на роба под царински надзор и достава. Вршиме секаков вид на селидби како на државни институции, агенции, фирми со наша демонтажа, пакување, утовар, истовар и монтажа.

globe icon

Транспорт

Организираме секаков вид на целосен транспорт и збирни пратки од сите дестинации, навремено пристигнување зависно од потребите сместување во царински склад до завршување на постапката.

forktruck icon

Складирање

Нашиот тим е професионално обучен и спремен да одговори на секоја работна задача. Вашите барања за нашиот тим се предизвици. Имаме соодветно решение за секое барање на нашите клиенти.

touch icon

Консултација

Не сте сигурни каков вид на транспорт ќе биде потребен за вас, или потребно ви е некој што ги знае сите процедури. Слободно стапете во контакт а нашиот тим со задоволство ќе помогне.

НАШИТЕ УСЛУГИ ВКЛУЧУВААТ

Брзо и квалитетно спроведување на царинските постапки, логистички консултации, преглед и подготовка на целокупната документација.

 • icon

  Увозно царинење

 • icon

  Извозно царинење

 • icon

  Транзит

 • icon

  Царинска постапка

 • icon

  Целосни товари

 

референци

локација

locations illustration

Во рамките на компанијата функционира Шпедитерско одделение со повеќе лиценцирани шпедитери. Имаме царински магацини во Скопје и Куманово.

Погледни мапа

cheap tumi backpack cheap off white Sportswear Japan porn video Asian sex video cheap gymshark Yoga clothing News National news European websites European News Web free sex video